2020-02-08 Workshop nabewerking portret (Dutch) - Martin Podt Photography

Workshop portretfotografie - nabewerking

Naast bosfotografie, houd ik me sinds 2017 ook bezig met portretfotografie. Samen met Yen heb ik onze eigen workflow ontwikkeld die we gebruiken voor het bewerken van portretfoto's. De workflow kan worden gecombineerd met mijn workflow voor het bewerken van bos- en landschapsfoto's om unieke portretten en combinaties van portret en landschap te maken.

Deze workshop bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt de basis workflow uitgelegd en worden ook enkele complexere nabewerkingen gedemonstreerd. Tijdens het tweede deel werk je zelf aan het bewerken van foto's onder mijn begeleiding. Je kunt je eigen foto's meenemen of werken aan enkele foto's van mij.

Locatie

Deze workshop zal plaatsvinden in Kulturhus 't Kruispunt in Laren, Gelderland.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is geschikt voor mensen met enige basiskennis van Photoshop en meer gevorderde fotografen. Omdat de groep klein is, is er mogelijkheid voor uitleg en hulp, aangepast aan jouw niveau, vooral tijdens het tweede deel van de workshop.

Foto's nabewerkt met mijn workflow

  • Dandelion wishes...
  • Pink dream

Programma (indicatief)

13:00 uur                    Begin van de workshop

13:00 – 14:45 uur    Deel 1: uitleg van de workflow

14:45 – 15:00 uur    Koffie/thee

15:00 – 17:00 uur    Deel 2: nabewerking eigen foto's

17:00 uur                    Einde

Naslagwerk

Na afloop van de workshop krijg je toegang tot een pagina waar je o.a. een presentatie, RAW-bestanden, PSD-bestanden en Photoshop actions kunt downloaden. In deze presentatie staat de workflow beschreven en hoe de RAW-bestanden zijn bewerkt. Zo kun je nog eens rustig nalezen wat er tijdens de workshop is behandeld.

Kosten

De kosten voor deze workshop inclusief koffie, thee, en naslagwerk met vele Photoshop actions bedragen 90 euro.

Reserveren

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt (6) dus wacht niet te lang met reserveren. Een aanbetaling van 30 euro is nodig voor een definitieve reservering. Restitutie van de aanbetaling is niet mogelijk, tenzij het minimum aantal aanmeldingen (4) niet gehaald wordt.

Vragen

Heb je vragen, neem dan contact met mij op.

Powered by SmugMug Owner Log In