Forest fairy tale

Workshop portretfotografie - nabewerking

Naast bosfotografie, houd ik me sinds 2017 ook bezig met portretfotografie. Samen met Yen heb ik onze eigen workflow ontwikkeld die we gebruiken voor het bewerken van portretfoto's. De workflow kan worden gecombineerd met mijn workflow voor het bewerken van bos- en landschapsfoto's om unieke portretten en combinaties van portret en landschap te maken.

Deze workshop bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt de basis workflow uitgelegd en worden ook enkele complexere nabewerkingen gedemonstreerd. Tijdens het tweede deel werk je zelf aan het bewerken van foto's onder mijn begeleiding. Je kunt je eigen foto's meenemen of werken aan enkele foto's van mij.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is geschikt voor mensen met enige basiskennis van Photoshop en meer gevorderde fotografen. Omdat de groep klein is, is er mogelijkheid voor uitleg en hulp, aangepast aan jouw niveau, vooral tijdens het tweede deel van de workshop.

Workshop data

Let op: voor de data waar 'vol' achter staat, zijn geen plekken meer beschikbaar. Je kunt je wel voor die data op de reservelijst laten zetten.

Datum Opmerkingen
n.v.t.

Programma (indicatief)

13:00 uur Start
13:00 – 14:45 uur Deel 1: uitleg workflow
14:45 – 15:00 uur Koffie/thee
15:00 – 17:00 uur Deel 2: nabewerking foto's
17:00 uur Einde

Naslagwerk

Na afloop van de workshop krijg je toegang tot een pagina waar je o.a. een presentatie, RAW-bestanden, PSD-bestanden en Photoshop actions kunt downloaden. In deze presentatie staat de workflow beschreven en hoe de RAW-bestanden zijn bewerkt. Zo kun je nog eens rustig nalezen wat er tijdens de workshop is behandeld.

Kosten

De kosten voor deze workshop inclusief koffie, thee, en naslagwerk met vele Photoshop actions bedragen 90 euro.

Reserveren

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar martin.podt@gmail.com. Een aanbetaling van 30 euro is nodig voor een definitieve reservering. Restitutie van de aanbetaling is niet mogelijk. De aanbetaling kan gedaan worden per bankoverschrijving of via onderstaande PayPal knop. Het volledige bedrag dient twee weken voor aanvang van de workshop betaald te worden. Vermeld bij het betalen je naam en de datum waarop je deelneemt.

Vragen

Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Powered by SmugMug Owner Log In