Deventer on a foggy evening

Workshop avondfotografie

Avondfotografie is een leuke afwisseling op bosfotografie. De twee soorten fotografie hebben overeenkomsten. Zo lijkt het fotograferen van een steegje op het fotograferen van een laan. Maar er zijn ook grote verschillen qua camera instellingen en nabewerking.

Tijdens deze workshop leren we je hoe je relatief eenvoudig mooie foto's in de avond kunt maken. De gehele workflow komt aan bod, van camera instellingen tot aan nabewerking. Ook leer je met overlays en textures te werken en krijg je meerdere Photoshop actions om de nabewerking nog eenvoudiger te maken.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Met twee cursusleiders en een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) is er mogelijkheid voor uitleg en hulp, aangepast aan jouw niveau.

Workshop data

Let op: voor de data waar 'vol' achter staat, zijn geen plekken meer beschikbaar. Je kunt je wel voor die data op de reservelijst laten zetten.

Datum Opmerkingen
n.v.t.

Programma (nog in ontwikkeling)

19:00 uur Start met koffie en thee
19:00 – 22:00 uur Avondfotografie
22:00 uur Einde

Naslagwerk

Na afloop van de workshop krijg je toegang tot een pagina waar je o.a. een presentatie, RAW-bestanden, PSD-bestanden, textures, overlays en Photoshop actions kunt downloaden. In deze presentatie staat de workflow beschreven en hoe de RAW-bestanden zijn bewerkt. Zo kun je nog eens rustig nalezen wat er tijdens de workshop is behandeld.

Kosten

De kosten voor deze workshop inclusief koffie, thee, en naslagwerk met textures, overlays en Photoshop actions bedragen XX euro. Op dit moment is de workshop nog in ontwikkeling. De prijs is daarom nog niet bekend. Wil je niet wachten? Dan kun je nu al mijn workflow aanschaffen.

Reserveren

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar bosfotografieworkshop@gmail.com. Een aanbetaling van 30 euro is nodig voor een definitieve reservering. Restitutie van de aanbetaling is niet mogelijk. De aanbetaling kan gedaan worden per bankoverschrijving of via onderstaande PayPal knop. Het volledige bedrag dient twee weken voor aanvang van de workshop betaald te worden. Vermeld bij het betalen je naam en de datum waarop je deelneemt.

Vragen

Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Powered by SmugMug Owner Log In