Green and Foggy
Powered by Google TranslateTranslate

Het volgen van een groepsworkshop is niet alleen heel leerzaam, maar ook heel leuk: samen met een groep enthousiaste mensen leer je hoe te fotograferen en/of foto’s te bewerken.

Hieronder vind je een overzicht van geplande workshops en meer informatie over de workshops. Mocht de lijst leeg zijn, dan staat er geen workshop gepland. Voor meer informatie en als je een e-mail wilt krijgen zodra er nieuwe workshops worden gepland, kun je contact met me opnemen. Sommige workshops (of delen daarvan) zijn ook geschikt voor Engelstaligen. Let op: voor de workshops/data waar 'vol' achter staat, zijn geen plekken meer beschikbaar. Je kunt je wel voor die data op de reservelijst laten zetten. 

Datum Soort workshop Incl. nabewerking Opmerkingen
- Bosfotografie Speulderbos
- Bosfotografie Lochem

Waarom een workshop bij ons?

Er worden tegenwoordig veel workshops aangeboden, dus waarom zou je voor een workshop van ons kiezen? Laat de foto's en resultaten voor zich spreken.

Bosfotografie is niet te vergelijken met traditionele landschapsfotografie. Bosfotografie is één van onze specialismes en een goede foto is voor ons dan ook al lang geen 'lucky shot' meer. We kennen de plekken, kunnen precies uitleggen hoe en waarom we bepaalde foto's maken en weten waar op te letten op locatie en in de nabewerking. En misschien het belangrijkst van allemaal: wij genieten ervan onze kennis met jullie te delen. Fotografie is voor ons geen werk, maar een passie.

Met meer dan een half miljoen volgers op social media en prijzen in de grootste fotowedstrijden, hebben onze foto's hun sporen ruimschoots verdiend. Dus als je een keuze gaat maken tussen de één of de andere workshop: let goed op wat de kennis en ervaring is van de cursusleider. Wij horen namelijk helaas vaak dat mensen ontevreden zijn over workshops gegeven door anderen. Wij zetten ons met onze kennis en jarenlange ervaring volledig in om een workshop tot een leuke en leerzame ervaring te maken, waar je nog lang met veel plezier op terug zult kijken.

Powered by SmugMug Owner Log In

Original text