Green and Foggy
Powered by Google TranslateTranslate

Het volgen van een groepsworkshop is niet alleen heel leerzaam, maar ook heel leuk: samen met een groep enthousiaste mensen leer je hoe te fotograferen en/of foto’s te bewerken.

Hieronder vind je een overzicht van geplande workshops en informatie over de workshops (klik op een foto voor meer informatie). Mocht de lijst leeg zijn, dan staat er geen workshop gepland. Voor meer informatie en als je een e-mail wilt krijgen zodra er nieuwe workshops worden gepland, kun je contact met me opnemen. Sommige workshops (of delen daarvan) zijn ook geschikt voor Engelstaligen. Let op: voor de workshops/data waar 'vol' achter staat, zijn geen plekken meer beschikbaar. Je kunt je wel voor die data op de reservelijst laten zetten. 

Datum Soort workshop Incl. nabewerking Opmerkingen
24-09-2022 Bosfotografie Speulderbos nee vol
08-10-2022 Bosfotografie Speulderbos nee vol
05-11-2022 Bosfotografie Speulderbos nee vol
- Bosfotografie Lochem nee minimaal 6 personen

Waarom een workshop bij mij/ons?

Tegenwoordig is het aantal workshops geëxplodeerd. Iedereen met een camera lijkt workshops te geven. Helaas horen we echter regelmatig klachten van mensen die andere workshops hebben gevolgd. Mensen worden bijvoorbeeld zonder uitleg het bos in gestuurd of de workshopleider is niet in staat uit te leggen waar op te letten bij het maken van een echt goede foto. Maar dat is niet zo gek, want bijvoorbeeld bosfotografie is een moeilijk specialisme, wat de meeste (landschaps)fotografen niet beheersen. Bovendien zegt een gelikte website niets over het kunnen van de workshopleider. Kijk daarom ook altijd goed of de workshopleider wel zelf in staat is goede foto's te maken. Kan die persoon geen goede voorbeeld foto's laten zien, ga er dan maar vanuit dat hij of zij niet bekwaam is in het soort fotografie waarvoor hij of zij workshops geeft.

Dus waarom een workshop bij mij/ons?

  • Wij zijn gespecialiseerd in het soort fotografie waarin we workshops geven. Al zo'n 10 jaar lang hebben we ons bijvoorbeeld gespecialiseerd in bosfotografie.
  • Onze foto's hebben vele (inter)nationale prijzen gewonnen, zoals meerdere gouden medailles en awards op de grootste fotowedstrijden ter wereld.
  • We hebben meer dan 600 duizend volgers op social media. Dat zegt wat over hoe onze foto's gewaardeerd worden.
  • Fotografie is onze passie. Het gaat ons om het plezier in het fotograferen en onze kennis te delen met anderen.
  • Wij kunnen precies uitleggen waar op te letten bij het fotograferen. Zowel qua camera instellingen als hoe tot een goede compositie en sfeer te komen, maar ook hoe goede omstandigheden te voorspellen. Ook kennen we vele mooie plekjes die we tijdens de workshops met jullie delen.
  • Wij hebben jarenlang ervaring in het geven van workshops. Wij doen er alles aan er een leerzame en leuke workshop van te maken die jullie nog lang zullen herinneren.
Powered by SmugMug Owner Log In

Original text