Untitled photo

April 2017

On April 13 2017, I got some great news from the organizers of the prestigious Trierenberg Super Circuit, the world's largest photo art contest. I won a gold medal in the special theme 'Architecture and Sights'. This means that October this year, I will be off to Austria for the Gala of Photography to pick up my award. :)

The winning photo is a photo that I made in 2016, in Groningen. For this photo, I stacked 32 separate images. Each image was shot with an ND filter and an exposure time of 10 seconds. You can read more about the processing of this photo here.

Reitdiephaven

Untitled photo
  • Martin Podt

    on July 21, 2017

    Nog bedankt, Erik. Ik heb inmiddels een artikel geschreven waarin ik heb uitgelegd hoe deze foto is gemaakt en waarom ik zo veel belichtingen heb gebruikt. Zie mijn blog.

  • Erik de Jong

    on July 16, 2017

    ik ben je nieuwe website aan het bekijken en zag deze blog voorbij komen. het is alweer even geleden dat je de prijs hebt gewonnen maar bij deze toch gefeliciteerd. je schrijft dat je voor deze foto 32 foto's hebt gebruikt. zou je mij kunnen uitleggen waarom je 32 foto's hebt gebruikt. Ik kan namelijk niet verzinnen waarom: panorama, scherpte?

Powered by SmugMug Owner Log In