Autumn is Approaching
Powered by Google TranslateTranslate

Iedereen kent natuurlijk het Speulderbos en de landgoederen rondom Lochem als fotogenieke locaties voor bosfotografie. Maar kennen jullie de Sallandse Heuvelrug ook al?

De Sallandse Heuvelrug ligt in Overijssel, grotendeels tussen Holten en Hellendoorn. De Sallandse Heuvelrug is onder de bosfotografen wat minder bekend en dat heeft een reden. Het gebied is zeer mooi om te recreëren, wandelen, hardlopen, fietsen, mountainbiken, maar het is een wat lastiger gebied voor het maken van echt sfeervolle bosfoto's. Het is vrij uitgestrekt en mooie oude lanen zijn er vergeleken met het nabije Lochem veel minder. De meeste stukken bos zijn vrij rommelig en minder geschikt om een mooie bosfoto te maken. Maar... ken je de Sallandse Heuvelrug wat beter, dan weet je waarschijnlijk dat er ook op de Sallandse Heuvelrug schitterende plekjes zijn te vinden voor sfeervolle bosfoto's. En met bepaalde omstandigheden is het er naar mijn mening zelfs mooier dan Lochem en het Speulderbos.

Wil je een keer met mij de Sallandse Heuvelrug verkennen? Dan kan dat natuurlijk middels een (1-op-1) workshop. Neem daarvoor contact met me op. In de toekomst gaan we wellicht ook groepsworkshops op de Sallandse Heuvelrug organiseren.

De Sallandse Heuvelrug

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In

Original text